Fallow us on  facebook Caldo Privat Security S.U.  LinkedIn Caldo Privat Security S.U.  Youtube Caldo Privat Security S.U.

Servicii CALDO PRIVAT SECURITY - situatii de urgenta

Caldo Privat Security

detine avizul de infiintare a serviciului privat pentru Situatii de Urgenta nivelul V "Serviciul privat de pompieri – Caldo”, aparut ca urmare a necesitatii pietei de securitate prin dezvoltarea unui nou concept integrat de masuri specializate in “activitati de lupta impotriva incendiilor si de prevenire a acestora” (cod CAEN 8425).

De ce Caldo Privat Security?

Pentru ca poti atat de usor sa preintampini, reduci sau elimini riscurile de producere a situatiilor de urgenta!

Servicii personalizate pentru situatii de urgenta

Caldo Privat Security

asigura stabilirea unei formule eficiente de lucru prin abordarea fiecarui client pornind de la particularitatile activitatilor desfasurate, tipul cladirii, intinderea pe verticala si/sau orizontala, caracteristicile si performatele instalatiilor si sistemelor de detectie, alarmare, limitare si stingere a incendiilor.

Personal calificat si atestat, 24/24

Caldo Privat Security

asigura pregatirea specialistilor sai pentru situatii de urgenta, acestia detinând certificat de calificare corespunzator postului pe care il ocupa, eliberat de IGSU sau formatori autorizati si fiind instruiti si atestati pentru folosirea echipamentului de interventie din dotare. Totodata, personalul este instruit prin cursuri specializate pentru acordarea primului ajutor.

Pachet de servicii complete

Indiferent de problemele cu care va confrunati, Caldo Privat Security va sta la dispozitie nu doar pentru monitorizarea respectarii normelor PSI, a starii de functionare si a integritatii sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, ci si prin participarea efectiva la actiunile de stingere a incendiilor, de salvare a persoanelor si bunurilor materiale, precum si de inlaturare a urmarilor.

Recunoasterea calitatii

Compania a pus intotdeauna pe primul loc siguranta si securitatea clientilor, motiv pentru care portofoliul nostru de clienti, dar si aprecierile acestora constituie cea mai buna garantie a calitatii.

Beneficiile tale 

Caldo Security ofera Servicii Private de Pompieri, punând la dispozitia clientilor urmatoarele:

• Monitorizarea sistemelor de detectie a incendiilor;

• Asigurarea unui personal specializat pentru interventie in caz de incendiu (servant pompier, cadru tehnic PSI) si supravegherea instalatiilor speciale de detectie /semnalizare /stingere a incendiilor 24h din 24h;

• Interventie in caz de incendiu prin echipe specializate si autospeciale de pompieri;

• Realizarea documentelor, in conformitate cu prevederile legale in vigoare;

• Exercitii de Alarmare /Evacuare /Stingerea Incendiilor - demonstratii practice;

• Realizare de Planuri de evacuare, Planuri de interventie (in caz de cutremur, de incendiu, de inundatii, de atac terorist), Fise de obiectiv; • Realizare Semnalistica specifica Prevenirii si Stingerii Incendiilor (PSI);

• Dotarea cladirilor cu mijloace tehnice pentru prevenirea si stingerea incendiilor (stingatoare, pichete PSI, furtune, tevi refulare, chei hidranti, accesorii si alte mijloace de aparare impotriva incendiilor).

Social links