Fallow us on  facebook Caldo Privat Security S.U.  LinkedIn Caldo Privat Security S.U.  Youtube Caldo Privat Security S.U.

CALDO PRIVAT SECURITY - situatii de urgenta

CE INSEAMNA CALDO PRIVAT SECURITY?

Calitatea si individualizarea serviciilor in functie de cerintele si nevoile clientilor, respectarea prevederilor legislative si alinierea la standardele europene, dar, cel mai important, securitatea si bunastarea celor care ne solicita sprijinul - toate acestea reprezinta linii centrale de directie pe care Caldo Privat Security le-a urmarit si le va urmari in continuare.

Inca de la lansarea pe piata dinamica a serviciilor de securitate, paza, protectie si situatii de urgenta, am ales sa mentinem un standard competitiv inalt, bazându-ne pe profesionalism, promptitudine si disponibilitate. Nu doar am incercat sa fim mereu lânga clientii nostri cu cele mai bune solutii, ci chiar am reusit, punând pe primul loc grija fata de oameni, bunuri si mediu. Iar aceasta mentalitate si directie de actiune vrem sa o impartasim cu fiecare dintre voi, inainte ca tragedia sa va afecteze pe voi iar subiectul mult prea frecventelor stiri legate de dezastre sa va includa. 

Sfatul Caldo Security: “Nu gestionati, preveniti situatiile de urgenta!”

Caldo Privat Security

este o companie de paza si protectie licentiata conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor cu Licenta nr. 1087/P/2007 si pentru activitatea de proiectare, instalare, modificare, intretinere a componentelor si a sistemelor de alarmare impotriva efractiei cu Licenta nr. 2330/ T /2011.

Pe scurt?

Caldo Privat Security

este o companie formata din tineri ambitiosi care au ca scop schimbarea modalitatii de abordare a domeniului de paza si protectie si securitate personala. Pe lânga deosebita calitate a serviciilor prestate, ne intereseaza in mod deosebit construirea unor legaturi reciproc avantajoase astfel incât sa devenim pentru clientii nostri parteneri de incredere in dezvoltarea afacerilor lor.  

Social links