Fallow us on  facebook Caldo Privat Security S.U.  LinkedIn Caldo Privat Security S.U.  Youtube Caldo Privat Security S.U.

 

Lectie inedita, privind situatiile de urgenta la Scoala nr. 11, alaturi de specialistii Caldo.

Serviciul pentru Situatii de Urgenta Caldo, a fost prezent la Scoala Gimnaziala nr. 11 „Ion Heliade-Radulescu”, unde a desfasurat o activitate de informare, dedicata prevenirii incendiilor si comportamentului in cazul producerii unor situatii de urgenta.

Alaturi de specialistii Caldo Privat Security, micutii au descoperit aspecte esentiale privind situatiile de urgenta si echipamentele folosite in interventii. Insa, de departe cel mai interesant, apreciat si interactiv moment a fost cel al prezentarii masinii destinate stingerii incendiilor, adusa la unitatea de invatamant. Elevii, au avut acces in interiorul acesteia, specialistii in situatii de urgenta prezentandu-le si echipamentul-anexa al utilajului.

Ne bucuram ca am avut ocazia de a oferi o experienta inedita copiilor, imbinand aspectele teoretice cu cele practice, pentru a invata si prin joc prevenirea si comportamentul corect in cazul producerii unor incendii, ce trebuie cunoscute de la cele mai fragede varste.


Galerie imagini

 

Social links