Fallow us on  facebook Caldo Privat Security S.U.  LinkedIn Caldo Privat Security S.U.  Youtube Caldo Privat Security S.U.

Caldo Privat Security a organizat miercuri, 13 aprilie 2016, un eveniment dedicat prevenirii incendiilor si comportamentului in cazul producerii unor situatii de urgenta pentru elevii de la Scoala Centrala „Gradina Icoanei” din Bucuresti.

Cu sprijinul cadrelor didactice din aceasta unitate de invatamant, copiii au avut sansa de a afla informatii esentiale despre pasii pe care trebuie sa ii urmeze in caz de incendiu, de la un pompier si un „povestitor”. Micutii au fost deosebit de incantati si curiosi sa descopere, totodata, si ce presupune echipamentul unui pompier.

Prin acest eveniment, misiunea Caldo Privat Security de a informa si educa publicul larg in privinta situatiilor de urgenta a fost inca o data atinsa, noi considerand ca prevenirea si comportamentul corect in cazul producerii unor incendii trebuie cunoscute de la cele mai fragede varste. Astfel, elevii de la Scoala Centrala „Gradina Icoanei” au descoperit cum pot preveni incendiile si ce trebuie sa faca in cazul izbucnirii acestora, astfel incat sa fie in siguranta.

Tinand cont de faptul ca statisticile despre numarul incendiilor si a pierderilor de vieti omenesti datorate jocului copiilor cu sursele de aprindere sunt, in continuare, ingrijoratoare, ne dorim ca si pe viitor sa continuam cu organizarea unor astfel de evenimente.

Chiar daca luarea masurilor pentru prevenirea jocului copiilor cu focul in conditii si in locuri in care se pot produce incendii constituie o obligatie a persoanelor care raspund, potrivit legii, de cresterea, educarea si ingrijirea acestora, Caldo Security pune accentul si pe o informare si educare oferita de cadre specializate.  


Galerie imagini

Social links