Fallow us on  facebook Caldo Privat Security S.U.  LinkedIn Caldo Privat Security S.U.  Youtube Caldo Privat Security S.U.

caldo privat security - scoala 11

26.05.2017 Lectie inedita, privind situatiile de urgenta la Scoala nr. 11, alaturi de specialistii Caldo.

Serviciul pentru Situatii de Urgenta Caldo, a fost prezent la Scoala Gimnaziala nr. 11 „Ion Heliade-Radulescu”, unde a desfasurat o activitate de informare, dedicata prevenirii incendiilor si comportamentului in cazul producerii unor situatii de urgenta.

 

Citește mai departe...


28cutremur caldo.12.2016Cateva sfaturi esentiale in cazul unui cutremur, dupa evenimentul de aseara. Sfarsitul anului 2016 ne aminteste, inca o data, de importanta cunoasterii principalelor masuri ce trebuie luate in cazul unei activitati seismice, dupa ce aseara s-a produs un cutremur cu magnitudinea de de 5,3 în zona Vrancea, resimtit in Bucuresti si în judetele din sud-estul tari.

Citește mai departe...

 

caldo-privat-security articol 17mai

17.05.2016In ceea ce priveste masurile de aparare impotriva incendiilor, in cadrul spatiilor pentru comert trebuie sa fie asigurate marcarea si semnalizarea cailor de acces, evacuare si interventie, a locurilor pentru fumat si a mijloacelor tehnice de aparare impotriva incendiilor. 

Citește mai departe...

 

 

caldo-privat-security articol 19mai

19.05.2016Sfaturi pentru prevenirea incendiilor in cladirile de birouri.Amenintarea unui incendiu poate fi infricosatoare. In marea majoritate a cazurilor, incendiile provoaca pagube materiale, insa cele mai grave sunt situatiile in care se inregistreaza victime.  

Citește mai departe...

 

caldo-privat-security-su

13.05.2016Sfaturi utile privind incendiile aparute dupa cutremure, pentru a limita atat aparitia incendiilor postseism, cat si efectele distrugatoare ale acestora, este necesar sa cunoastem si respectam cateva reguli. 

Citește mai departe...

Social links